Здобули срібло в радіоорієнтуванні

Чотири дні у місті Святогірськ Донецької області тривав чемпіонат України зі спортивного радіоорієнтування серед дорослих, юніорів та юнаків. В ньому взяли участь спортсмени із десяти областей нашої країни.

Команда Вінниччини у напруженій боротьбі виборола друге загальнокомандне місце – 1090 очок. На третій позиції – команда Києва із результатом 1071 очок. А перемогу святкували господарі, спортсмени Донецької області, із доробком у 1101 очко.

В особистому заліку вінничани здобули дев’ять золотих, тринадцять срібних та вісім бронзових медалей. Чемпіонами України стали: Марія Мілінчук, Марина Задрожна,Віра Владімірова, Артем Степаніщев – тричі, Володимир Ляхович і Сергій Зеленський – двічі.

Крім того, в командному заліку спортсмени Вінницької області вибороли десять золотих, шість срібних та чотири бронзових нагороди.

Радіоорієнтування – близький вид спорту до «Полювання на лисиць». У ньому на карті позначені радіозони, в яких «лисицю» (радіопередавач) чутно. В «полюванні на лисиць» радіозони не позначені, а радіопередавачі чути майже по всьому лісі (території змагань).

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook