Завершили рік на чільному місці: лідери в хокейній суперлізі і у вищій лізі

У Вінниці відбувся третій і останній в цьому році тур чемпіонату України з хокею на траві серед чоловіків. За його підсумками господарям поля вдалося зберегти лідерство в обох дивізіонах.
В суперлізі вінницький клуб «ОКС-ШВСМ-ЦОП» розгромив «Політехнік» (Коростень) – 8:2 і «Фенікс» (Житомирська область) – 10:3. Тим часом інша команда Вінниці «ШВСМ-Олімпія» розбила «Політехнік» – 10:0 і в складній боротьбі випередила збірну Черкаської області – 7:5.

Таким чином статус-кво у боротьбі за золото чемпіонату України з хокею на траві серед чоловіків збереглося: після трьох турів «ОКС-ШВСМ-ЦОП» має 26 очок, «ШВСМ-Олімпія» – 24. А на третій позиції йде «Фенікс» – 19 очок.

Тим часом у вищій лізі після трьох стартових турів також лідирують клуби нашого регіону. «Олімпія-Авангард» (Вінницька область) має вісім перемог, жодної втрати і 32 очки. Разом із нею трійку кращих складають ХК «Вінниця» і збірна Чернівецької області – по 19 очок.

Змагання із «зеленого» хокею чемпіонату України серед чоловіків поновляться вже навесні. А поки що гравці переходять до залу і там займатимуться індорхокеєм. У цьому виді спорту вінничани прийматимуть участь в змаганнях європейського рівня.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook