Вінничани знову «перестріляли» всіх: виграли чемпіонат України із кульової стрільби

У Вінниці, на базі «Динамо», пройшов чемпіонат України з кульової стрільби із пневматичної зброї серед юнаків та дівчат 2002 року народження і молодших .

Оновлено устаткування

Через пандемію коронавірусу представники виду стикнулися із такими ж викликами, що й в інших сферах. Стрільцям довелося за сезон відкласти та перенести низку змагань. Водночас Подільська столиця нерідко перебуває у статусі столиці в стрілецькому спорті. В жовтні вона набула його в черговий раз.

Тут належне варто віддати місцевим очільникам спортивної галузі. На базі «Динамо» проведені необхідні ремонтні роботи, оновлено устаткування. Відтак, іншого місця для чергового чемпіонату держави годі й було шукати. А спортсмени Вінниці, зі свого боку, не підвели.

Як повідомив заслужений тренер України, головний тренер збірної області із кульової стрільби Вінниччини Віктор Щерба, ці змагання вкотре підтвердили реноме вінницьких представників виду спорту.

Звитяги вінничан

В загальнокомандному заліку перемогу виборола саме збірна Вінниччини. Срібло в активі спортсменів команди столиці. Замкнули трійку призерів спортсмени Одещини.

У вінничан особливо вдало виступили дівчата. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на десять метрів майстри спорту Дарина Римська, Ганна Волковська та Вікторія Павлюк принесли збірній області золото. В особистому заліку знову ж таки відзначилася Дарина Римська. Разом із Олександром Стасюком вона тріумфувала і в змаганні змішаних пар. Щоправда, тут на свій рахунок вони записали бронзові медалі, які багато в чому визначили підсумковий результат.

Також треті місця завоювали майстер спорту Дарина Яремчук, кандидатка у майстри спорту Софія Добржанська та Марія Кравчук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook