Рекорд у стрільбі

У 2019 році наші провідні спортсмени здобули дві важливі ліцензії

До національної збірної на 2020 рік, згідно із наказом профільного Міністерства та Федерації стрільби України, включено 23 вінничанина. Вони входять до основного складу, резерву чи є кандидатами до команди. Це свого роду рекорд. Для порівняння: у 2018 році до збірної входили 20 наших стрільців, у 2017 році – 19.

Вінницька обласна організація стрілецького спорту, яку беззмінно очолює генерал Віктор Писаренко, нещодавно відзначила своє 20-річчя.

  • У 2019 році аж 54 вінницькі стрільці принесли залікові очки із вищої спортивної майстерності. До уваги бралися досягнення на чемпіонатах світу, Європи і України. Чотири наших вихованці вперше виконали норматив майстра спорту, – сказав директор Вінницької ДЮСШ стрільби Віктор Щерба.
  • Організатори стрілецького спорту Вінниччини зазначають, що у 2019 році наші провідні спортсмени здобули дві важливі ліцензії. На Олімпіаду в Токіо-2020 поїде заслужений майстер спорту Олег Царьков, на Параолімпіаду – Олексій Денисюк, чемпіон світу серед спортсменів із вадами ОРА.
  • За всі роки діяльності обласної федерації ми вперше підготували олімпійця. Олег Царьков уже три роки виступає за Вінниччину. Він є фіналістом Олімпіади в Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Але тоді Олег представляв Львівську область, – звернув увагу Віктор Щерба. – Окрім нього, за підсумками 2019 року до десятки кращих спортсменів Вінниччини увійшла заслужений майстер спорту України, чемпіонка світу серед військовослужбовців Леся Леськів. І Олексій Денисюк, який є не лише переможцем міжнародних змагань серед стрільців із вадами ОРА, але й призером чемпіонату України серед здорових спортсменів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook