Родина загиблого прикордонника з Вінниччини отримала сертифікат на нове житло

Родині загиблого прикордонника В’ячеслава Семенова з Вінниччини президент вручив сертифікат на житло.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Могилів-Подільського прикордонного загону.

В’ячеслав Семенов зі Жмеринки після армії навчався у Вінницькому політехнічному інституті, який закінчив у 2005 році. Працював механіком на залізниці.

У серпні 2014 року його призвали під час мобілізації. Старший лейтенант потрапив до Державної прикордонної служби. Був заступником начальника оперативно-бойового прикордонного загону, командиром взводу Могилів-Подільського загону прикордонників.

Родині загиблого прикордонника з Вінниччини вручили сертифікат на житло

З побратимами з Держприкордонслужби та ЗСУ В’ячеслав тримав оборону на так званому “Перехресті Балу”, в районі крайнього блокпоста стримували російську армію, що, всупереч домовленостям, просувалася на Дебальцеве. 17 лютого 2015 року у бою під Дебальцевим 45-річний офіцер-прикордонник Семенов загинув, але завдяки його самовідданості вдалося зберегти життя його підлеглих і ще багатьох воїнів.

Старшого лейтенанта В’ячеслава Семенова нагороджено (посмертно) Золотою Зіркою Героя України. Його ім’я носить 24 прикордонний загін, про його з побратимами подвиг писали літературні твори та зняли документальний фільм “Перехрестя Балу”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook