«Зустрінемося на стадіоні!»

Воротар «Ниви» розповів, чим займається на карантині

Основний воротар «Ниви» Максим Гурідов наразі перебуває у Вінниці. Дотримується рекомендацій лікарів, намагається не виходити із дому без необхідності.

– Максиме, коли стало відомо, що сезон відкладається, як це сприйняли?

– На карантині потрібно залишатися професіоналами. Тому займаюся вдома, за індивідуальною програмою, яку розробила наш тренер із фізичної підготовки Олена Колос. Окрім тренувань, рятує читання книг, гра на приставці. Також відкриваєш в такі моменти для себе нові хобі.

– Як оцінюєте нинішню ситуацію в державі?

– Звичайно, не хотілося, щоб небезпечний коронавірус дістався до нашої країни. Але, на жаль, це сталося. І від нас в цій ситуації нічого не залежало.

Єдиний позитивний момент: деякі футболісти «Ниви» не могли вчасно розпочати сезон через пошкодження. Зокрема, я отримав травму в останній контрольній грі, і мав пропустити перші два тури. Влад Дворовенко пошкодив в тренувальному процесі коліно і теж не допоміг би нам в перших турах. Тому в будь-яких ситуаціях потрібно шукати позитив. Важливо, щоб «Нива» підійшла до сезону в повній обоймі.

– Дайте поради вболівальникам у цей період.

– Всім жителям регіону та вболівальникам команди раджу залишалися вдома в цей важкий період. Коли закінчиться карантин, ми всі разом зустрінемося на стадіоні!

– Ви родом із Донецька. Але стали одним із улюбленців фанів. Хотіли б надовго залишитися у нашому місті?

– Кожен спортсмен ставить перед собою тільки максимальні цілі. Але мені завжди імпонувало місто Вінниця, вболівальники, команда. Тому хочеться, щоб наша співпраця продовжилася. Я завжди буду викладатися на 100 %, а далі рішення прийматиме керівництво «Ниви».

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook