Оновили Алею Олімпійської слави

Нещодавно у місті над Бугом оновили Алею Олімпійської слави «Олімпійці Вінниччини». Цим опікувалося відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області.
Зокрема, на Алеї Олімпійської слави, яка розташована на стадіоні Центрального парку культури і відпочинку, нещодавно з’явилися фотографії ще п’ятьох відомих спортсменів нашої області. Серед них двоє легкоатлетів. Олена Яновська є майстром спорту міжнародного класу та учасницею ХХХІ Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Олена Колесніченко також є легкоатлетом-«міжнародником». На Олімпійських іграх в Ріо вона стала півфіналісткою у забігу на 400 метрів. А на юнацьких Олімпійських іграх Олена виявилася бронзовою призеркою. Фотографії двох наших найсильніших легкоатлеток тепер знаходяться поруч.

Вшанували Дениса Солоненка – майстра спорту міжнародного класу із боксу та учасника Олімпійських ігор в Ріо. На Алею Олімпійської слави потрапила й світлина Миколи Буценка, який є заслуженим майстром спорту із боксу, а також учасником Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. І вже здобув путівку на Ігри у Токіо-2021. На жаль, зараз Микола вже виступає не за Вінницю, а за інший регіон.

Поруч із Миколою Буценком розташована фотографія майстра спорту міжнародного класу Світлани Ахадової. Вона посіла високе четверте місце із веслування на байдарках на ХХІ Олімпіаді. Світлана Ахадова вже завершила свою непересічну спортивну кар’єру.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook