Збулася мрія рекордсмена

Вінницький майстер жиму лежачи Іван Чупринко останнє десятиріччя регулярно здобуває медалі на чемпіонатах Європи і світу, б’є світові рекорди. Стільки ж часу обговорювалася можливість придбання йому квартири за рахунок бюджету. Розраховувати на допомогу родичів Івану Чупринку не доводилося, адже він – сирота. Але нещодавно збулася мрія заслуженого майстра спорту України – йому допомогли придбати житло.

  • Я з самого малечку був вихованцем Брацлавської школи-інтернату, круглий сирота. Із 2001 року почав активно займатись пауерліфтингом. Завдяки рокам тренувань став багаторазовим чемпіоном світу, рекордсменом світу і Європи, заслуженим майстром спорту України, – каже Іван Чупринко.
    Все своє спортивне життя Іван представляв Вінницю, область та Україну, але залишався без власного житла.
  • Я дуже довго мріяв мати свій куточок, ні від кого не залежати. Самі розумієте, що при українських заробітних платах придбати житло самостійно майже нереально. Але світ не без добрих людей. Висловлюю вдячність людям, які всіляко сприяли у придбанні мені квартири. Завдяки голові обласного спорттовариства “Колос” Сергію Татусяку моє прохання про допомогу було почуте. Спортуправління ОДА виділило частину коштів. Посприяли міський голова Вінниці Сергій Моргунов і голова міського спорткомітету Сергій Краєвський. Також дякую за підтримку Федерації пауерліфтингу України та її президенту Сіражутдіну Базаєву.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook