«Вовки» здобули срібло: в фіналі не встояли проти «Левів»

Команда «Вінницькі вовки» здобула срібло чемпіонату України із флаг-футболу серед чоловіків. Змагання відбувалося в Києві. Таким чином вінницькі американські футболісти піднялися на сходинку вище, ніж це було в аналогічному змаганні торік.

Попередній етап чемпіонату України із флаг-футболу нещодавно відбувся у Вінниці. «Вовки» посіли перше місце і отримали путівку до фінальної пульки.

В фінальному розіграші за перемогу боролися чотири найсильніші колективи із різних груп. В складі команди із міста над Бугом виступали 11 спортсменів.

В напівфінальній грі «Вовки» зустрілися із «Азовським Дельфінами» із Маріуполя. Вінничани впевнено перемогли непростого суперника – 44:22.

В фіналі наші хлопці боролися проти львівських «Левів». Вони, хоча й посіли другу позицію в групі на попередньому етапі, потрапили до фінальної пульки за додатковим показником.

На попередньому етапі у Вінниці «Вовки» були сильнішими за «Левів». Але в матчі за золото команді із Західної України вдалося реваншуватися. Основна частина фіналу завершилася із рахунком 26:26. Але в овертаймі «Левам» посміхнулася Фортуна: вони перемогли – 32:26.

В грі за бронзу «Азовські Дельфіни» здолали столичних «Патріотів» із невеликою різницею – 22:20.
Підсумки виступу в чемпіонаті України оцінив граючий тренер Вовків» Євген Хомин.

-Ми стали другими з 14 команд і пишаємося цим крутим результатом. Трохи не вистачило для перемоги, але ми не розслабляємось і працюємо далі.

Наша команда в чемпіонаті країни билася до останнього і показала сконцентровану, злагоджену та яскраву гру. Дякуємо нашим футболістам, які викладались на максимум! – прокоментував Євген Хомин.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook