“Олімпійський куточок”

У Вінниці відкрили черговий “Олімпійський куточок”. Сталося це у літературно-книжковому просторі “BiblioFan”. Він працює на території Центрального універмагу.

“Олімпійський куточок” допомогло облаштувати обласне відділення НОК України. Його представники подарували книгозбірні комплект підручників, спортивні енциклопедії та журнали “Олімпійська арена”.

На відкриття спортивного куточка завітали голова обласного відділення НОКУ, дворазовий срібний олімпійський призер (із плавання) Павло Хникін, а також легкоатлети-олімпійці Михайло Книш і Олена Колесниченко. Вони поспілкувалися із юними відвідувачами простору “BiblioFan”, відповіли на їхні запитання.

  • Відкриття “Олімпійського куточка” – важлива подія. Ми будемо моніторити, які підручники і книжки на спортивну тематику користуватимуться попитом у відвідувачів простору. Зважаючи на це, збираємося поповнювати “Олімпійський куточок” новою літературою, – прокоментував Павло Хникін.
    На завершення зустрічі гості вручили пакунки із подарунками дітям.
  • Вразила зустріч із чемпіонами. Я займаюся шахами і скелелазінням. Хотів би покращити свої результати, аби досягти вершин у спорті, – сказав 11-річний Тимур Бєлов.
  • Також у рамках заходу відбувся зимовий турнір із настільних ігор.
  • Ми прагнемо, щоб діти розвивали свої інтелектуальні здібності, вчилися грати в команді, розвивали ерудицію, – каже власниця і засновниця простору “BiblioFan” Ірина Ісова. – Вдячні представникам відділення НОКУ за те, що вони запропонували підтримати наші турніри із настільних ігор і створили “Олімпійський куточок” для дітей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook