Екснивівець служить в ООС

Боєць Національної гвардії України Максим Пилипенко свої професійні якості футболіста зміг поєднати з військовою службою. Зараз сержант із Вінниці виконує бойові завдання в районі ООС.

Дубль “Волині” і “Нива”

Як розповідає Максим про свій шлях футболіста, в нього був професійний контракт на три роки із дублем “Волині” з Луцька. Потім виступав за “Ниву” з Вінниці та за інші клуби Вінницької області.
Але бойові дії на Сході країни не змогли залишити молоду людину осторонь, тому він підписав контракт.

  • Військову службу повинні пройти усі, – говорить Максим, – Я вирішив вступити до лав Нацгвардії, залишив професійний футбол, але пристрасть до спорту не згасала. Тому, дізнавшись, що в Нацгвардії є славнозвісна футбольна команда “Ягуар”, почав цікавитись, як до неї потрапити. Отак, я й служу в одній з частин Національної гвардії і одночасно представляю ФК “Ягуар”. Але головне для мене – це захист Батьківщини, – наголошує Максим.

Футбольні досягнення

  • На військовій службі за контрактом гвардієць з 2016 року. Бойові завдання в АТО/ООС виконує вдруге.

  • Під час служби Максим вже встиг стати дворазовим фіналістом Кубку Ліги учасників АТО, володарем Кубка ООС, кращим гравцем дивізіону “Центр”, кращим бомбардиром Кубку Героїв АТО сезону 2017. Він – член збірної Нацгвардії України і фіналіст Суперкубку Героїв АТО 2018-2019 років.
  • Скоро закінчується перший контракт. Про військову службу не жалкую – став більше уваги приділяти військовій справі, закінчив сержантські курси, паралельно навчаюсь на військовій кафедрі, планую стати офіцером, – розповідає Максим Пилипенко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook