«Нива» зіграє проти «Шахтаря» : Розпочалася підготовка до сезону

Співпраця із ДЮСШ триватиме

Президент клубу “Нива” Вадим Кудіяров наголосив, що команда не змінює вектор розвитку клубу та продовжує рухатися в напрямку тісної співпраці із провідними ДЮСШ регіону.

–Вінницька талановита футбольна молодь – це пріоритет у нашій роботі. Ми віримо у наших вихованців! Я впевнений, що «Нива» попсує нерви конкурентам в боротьбі за призові місця Чемпіонату, – наголосив Вадим Кудіяров.

За словами президента ФК «Нива», карантинні заходи дуже сильно вплинули на фінансовий стан команди.

–Водночас наша співпраця з міською та обласною владою продовжується. Це дає нам можливість далі нести прапор футбольних традицій Вінниччини! – додав Вадим Кудіяров.
В цьому місяці «Нива» проведе три контрольні поєдинки. 12 серпня вона гратиме проти «Шахтаря» U-19 (Донецьк) в Щасливому (Київська область). 15 серпня на Центральному міському стадіоні Вінниці нивівці прийматимуть «Полісся» (Житомир), 19 серпня там же – «Поділля» (Хмельницький). Початок всіх цих матчів – о 17.00.

Зміни в складі

В міжсезоння «Нива» припинила співпрацю із воротарями Максимом Гурідовим, Леонідом Мукомелом, Богданом Королем; польовими гравцями Сергієм Бондарчуком, Антоном Брижчуком, Олександром Демченком, Владиславом Дворовенком і Олегом Остапенком.

Натомість за «Ниву» гратиме досвідчений голкіпер Іван Карабін, який виступав за клуби Липовця і Бершаді. Залучили й випускника Академії «Шахтаря» Івана Музичка, який родом із Вінниці. Вони захищатимуть ворота по черзі. Буде й третій воротар, на цю роль претендує молодий футболіст.

Також до основної команди вже залучили виконавців «Ниви» U-19, яка проявила себе минулого сезону. Це крайній півзахисник Євгеній Костюк, центральний півзахисник Богдан Зугравий, нападник Данило Драбатий, крайній захисник/півзахисник Дмитро Підгаєцький.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook