"Нива" (Вінниця) зіграла у нічию – 0:0 із "Поліссям"

«Нива» провела контрольний поєдинок проти житомирського «Полісся», одного із лідерів нашої групи «А» другої ліги. Гра відбулась 23 лютого на СК «Нива». Вона викликала інтерес не лише у вінницьких фанів, але й у групи поліських ультрас, які жваво підтримували своїх улюбленців.

“Наша команда провела поєдинок у такому складі: Гурідов (в), Альохін, Попов, Дворовенко, Федорук, Калітов, брати Брижчуки, Демченко, Громок, Браславський. На заміну виходили Мукомел (в), Подкуйко, Загорулько, Івашків, Підопригора”, — інформує пресслужба ФК «Нива».

В першому таймі підопічні Олега Шумовицького мали певну перевагу і кілька разів могли відкривати рахунок. Після перерви гра більш вирівнялася, але «Нива» також реально могла вразити ворота суперників. Запам’ятався удар Тимофія Брижчука із вигідної позиції – у руки воротаря. А також помилка голкіпера гостей – в простій ситуації він випустив шкіряну кулю, яка дивом не залетіла у сітку, а пішла за межі поля.

“Отже, 0:0. Нашій команді не вдалося взяти реванш у «Полісся» за нещодавню виїзну поразку із рахунком 2:3. Хоча, зрозуміло, результати у товариських поєдинках не мають особливого значення. Водночас радує те, що малюнок гри «Ниви» з кожним матчем стає все більш цікавішим”, – читаємо у повідомленні пресслужби.

Гру прокоментував головний тренер «Ниви» Олег Шумовицький:

– Ми не реалізували низку гольових моментів. Водночас нивівці виконали установку на гру, добре зіграли в обороні. Вже спостерігається взаєморозуміння між гравцями. Треба бути сміливішими в атаці, і тоді все буде гаразд! А ось до лінії захисту і півзахисту у мене немає претензій.

– Що можна сказати про гру «Полісся»?

– В першому таймі ми мали перевагу. Після перерви вийшов повністю інший склад житомирян, і вони виглядали більш свіжими. А взагалі «Полісся» – це хороша, добротна команда.

Нагадаємо, вінницька «Нива» здобула першу перемогу в цьогорічних контрольних поєдинках.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook