Вінницька «Нива» здобула першу перемогу в цьгорічних контрольних поєдинках

У середу, 19 лютого, вінницька “Нива” приймала на своєму полі футбольний клуб «Дунаївці» (Хмельницька область).

“ФК «Епіцентр» (Дунаївці) – сильний аматорський клуб, який готується дебютувати у другій лізі. Тому, як і очікувалося, гра вийшла непростою для нашої команди. Кілька десятків глядачів підтримували «Ниву» на трибунах”, – інформує пресслужба ФК «Нива».

Вінницька команда вийшла на поле в такому стартовому складі: Гурідов (в), гравець на перегляді, Федорук, Попов, Дворовенко, Демченко, Подкуйко, брати Брижчуки, Браславський, Загорулько. На заміну виходили Громок, Підопригора, Івашків, Бондарчук, Мукомел (в) і Соловей.

“В першому таймі гості забили м’яч, а «Нива» у відповідь відзначилася двічі. Капітан Ярослав Браславський увірвався в карний майданчик та загнав м’яча в сітку. Другий гол було забито після індивідуального проходу Артура Загорулька. 2:1 після першого тайму”, – додають у пресслужбі.

Після перерви команди обмінювалися атаками, але все ж відчувалася певна перевага господарів поля. Третій м’яч «Нива» провела зі стандарту. Після подачі кутового удару головою ціль вразив гравець, який перебуває на перегляді. ФК «Епіцентр» відповів гольовим пострілом. Але статус-кво відновив влучним пострілом нивівець Дмитро Івашків.

«Остаточну крапку» в матчі, після флангової передачі Громока, поставив Підопригора. Отже, 5:2, перша перемога вінницької «Ниви» в контрольних поєдинках у 2020 році.

Нагадаємо, “Нива” 19 лютого зіграє з хмельничанами у Вінниці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook