Майстер-клас: баскетболіст Суперліги Максим Сандул виступив у Барі

Майбутні зірки баскетболу

На базі Барської РДЮСШ «Колос» пройшов навчально-тренувальний збір 20 кращих баскетболістів Вінниччини 2008-2009 р.н. Це представники Калинівки, Козятину, Тиврова, Липовця, Вінниці і Бару.
Діти займалися у сучасному спортзалі, мешкають на базі спортшколи, поруч харчуються. Збори організувало управління з фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації.
Тренувальні заняття проводили головний тренер збірної області Ігор Голодюк (Бар), Дмитро Кучевський (Калинівка) і Роман Вечеря (Липовець). Допомагав й голова обласної федерації баскетболу Сергій Дусь.

Подарунки всім учасникам

У одному тренуванні юнаків взяв участь вихованець вінницького баскетболу Максим Сандул, який виступав за різні клуби вітчизняної Суперліги, Іспанії, Польщі та національну збірну України. Зараз він є гравцем суперлігового БК «Тернопіль».

Відомий баскетболіст поспілкувався із дітьми та пограв і ними в тренувальному поєдинку. Максим Сандул вражав вдалими проходами, влучними довгими передачами і особливо ефектними слем-данками (кидками в кільце зверху).

Після гри зірковий баскетболіст подарував всім 20 членам збірної області свої ігрові майки різних команд – БК «Київ», «Будівельника», «Київ-баскета», національної збірної України та закордонних клубів. Також діти отримали подарунки відділення НОК України у Вінницькій області.

–В Україні такий майстер-клас я провів вперше. А ось в клубах Іспанії та Польщі, за які виступав, це робив неодноразово. Юні вінницькі баскетболісти талановиті і мають шанси вирости до рівня майстрів, якщо наполегливо працюватимуть, – каже Максим Сандул.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook