Ладижинські паратхеквондисти отримали нагороди першого всесвітнього турніру

Спортсмени із Ладижина отримали нагороди першого всесвітнього турніру з тхеквондо в розділі «пумсе» (показові вправи) серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату «1st Lents taekwondo worldwide sports online poomsae and para poomsae championship 2020».

Прор це повідомляє відділення НОК України у ВІнницькій області.

“Маємо срібло Дарії Мигулько та дві бронзи – Іванни Цапціної та Владислава Антонюка. Щиро вітаю призерів і радію разом з вами”, – каже тренер Сергій Брушніцький.

21 листопада відбулися вже другі аналогічні престижні всесвітні міжнародні змагання «2nd Lents taekwondo worldwide sports online poomsae and para poomsae open 2020». В них взяли участь понад 700 спортсменів із 60 країн світу.

У змаганнях з паратхеквондо наші атлети з ураженням опорно-рухового апарату, члени збірної команди України, спортсмени Вінницької ДЮСШ «Інваспорт» та Ладижинського спортивного клубу «Сіндо» Дарія Мигулько та Владислав Антонюк стали чемпіонами. А у пляжному тхеквондо в розділі «пумсе» (парний розділ) наша команда в складі Анастасії Дузяк та Сергія Брушніцького виборола срібні нагороди.

Нагадаємо, Юні вінницькі тхеквондісти привезли зі столиці нагороди

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook