“Крижана людина”


40-річний вінничанин Андрій Козак вирішив обходитися без верхнього одягу. Всю осінь дивак проходив у одній футболці або в сорочці з короткими рукавами. Взимку продовжує цю традицію.
Андрій Козак дружить зі спортом із дитинства. В юності він займався футболом, тенісом, важкою атлетикою, спортивною ходьбою тощо. Далі захопився загартуванням. А нещодавно вирішив робити те, чому майже немає аналогів.

  • Спочатку виключив зі свого раціону теплу воду. Потім спробував купатися у Вишенському озері під час холодного періоду. Кинув це робити через травму ноги. Але це не зупинило моє прагнення до загартування. Цієї осені я носив лише брюки і сорочку із коротким рукавом (або футболку). Продовжу так ходити всю зиму, – пояснив Андрій Козак.
  • Останнім часом він гордо називає себе “крижаною людиною”.

Після того, як я проходив тільки в літньому одязі всю осінь, я кидаю собі новий виклик. Буду робити це в більш жорстких умовах зимового періоду, – каже Андрій Козак. –


  • Андрій Козак прагне, аби люди наслідували його приклад. Він вважає своє загартування наслідком ментальних змін.
  • Лише змінюючи щось в собі, у своєму житті, ми впливаємо на інших. І ця естафета позитивних змін поширюватиметься надалі, – наголошує екстремал.
  • Пан Козак є державним службовцем. Він працює в Департаменті інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook