Дмитро Івашків – про своє повернення у «Ниву»

Коли півзахисник «Ниви» Дмитро Івашків дізнався, що сезон відкладається, йому стало сумно. В зв‘язку із тим, що має багато вільного часу, нивівець намагається приділяти його сім‘ї та власному розвитку. Багато читає, проходить різні онлайн-тренінги, допомагає по господарству. І, звісно, наполегливо тренується самотужки.

На думку Дмитра, «Нива» пройшла досить гарний період підготовки.

– Зіграли багато контрольних матчів, які дали нам можливість вдосконалювати власну гру та вимальовувати свій стиль. Щодо підсилення: новачки команди, в тому числі і я, докладатимуть всі сил, щоб досягнути вершин.

Дмитро повернувся до Вінниці лише цією зимою. Тому офіційних ігор ще не проводив. Але він згадує перший контрольний поєдинок.

– Було приємно вдіти «біло-зелену» футболку та вийти на поле захищати честь «Ниви». В цьому ж матчі, у Вишгороді проти місцевого «Діназу», я зумів і відзначитись. Емоції переповнювали: перша гра на такому серйозному для мене рівні – і відразу гол.

Тоді Дмитро не міг довго прийти до тями.

– Не так давно я дивився на «Ниву» лише із трибун і радів забитим голам. А тепер вже й сам відзначився за найріднішу команду, – каже Дмитро Івашків. – Потрібно вірити в себе, багато працювати і ніколи не опускати руки. Це –найголовніше. Я дуже щасливий знаходитись саме у «Ниві» і працювати з таким чудовим колективом, у рідному місті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook