З вінницькими рестораторами обговорять вихід із карантину

“Спілка підприємців “СТІНА” запрошує представників сфери громадського харчування Вінниці 6 травня, о 15:00, долучитися до онлайн зустрічі-обговорення: «Вихід із карантину сфери громадського харчування».

“Під час панельної дискусії представники закладів громадського харчування поділяться, як вони переживають період вимушеного карантину, з якими труднощами стикаються, якими проблемами переймаються. Також учасники дискусії обговорять напрацювання заходів для подолання наслідків карантину, важливість консолідації спільноти та спільних дій”, – інформують оргнаізатори.

Під час дискусії всі охочі матимуть змогу задати спікерам свої запитання та висловити свої пропозиції у письмовій формі.

Учасники обговорення:

  • Валерій Сіверчук, управляючий партнер і співзасновник The Faсtory”, “Лезгинка”, “Батискаф”, “АССА”, “Red Zeppelin”, мережі кав’ярень “Чорна кішка – білий кіт”, крафтової десертної майстерні “Мус-Мус”, доставки “Довезунчик”;
  • Андрій Тягун, власник ресторану Нова провінція і Карабас;
  • Дмитро Муляр – директор ресторану «MontBlanc»;
  • Юлія Шостаківська – керуюча ресторану «Terramare»;
  • Аліса Губенко, фудблогерка;
  • Сидорчук Олександр, Суменко Віталій – компанія MAXS.drive
  • Печалін Олександр – голова регіональної Ради підприємців при Вінницькій обласній державній адміністрації, голова правління спілки підприємців «Стіна»
  • Вешелені Олександр – директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради.

Реєстрація обов’язкова і доступна за посиланням.

Всі зареєстровані учасники за півгодини до початку зустрічі отримають посилання на конференцію.

Нагадаємо, через десять років Вінниця стане центром відпочинкового та ділового туризму.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook