Рік Щура – період швидких рішень і змін

Рік Щура – період швидких рішень і змін

2020-й – рік білого металевого Щура за китайським календарем. Він настане 25 січня і триватиме до 11 лютого 2021-го.

Щур є символом багатства, чистоти, добробуту і доброчесності. Тому астрологи в один голос на наступний рік прогнозують успіх у всіх справах і починаннях.

Авантюристи, але не лідери

За китайською міфологією щур – розумна, цілеспрямована, винахідлива і терпляча тварина з відмінною пам’яттю. Вона легко прокладає свій життєвий шлях і ретельно аналізує кожен крок. Зі складних ситуацій теж виходить з легкістю.

Є у Щура і негативні якості, наприклад, надмірна імпульсивність. Народжені під цим знаком люди наділені великою інтуїцією, вони легко звикають до нових людей та зміни обставин. Через значну допитливість вони наважуються на сміливі авантюри. Проте недостатньо хоробрі, тому вони рідко стають хорошими лідерами і не вміють керувати іншими. Вони надто прискіпливі й можуть бути нечемними з іншими.

Час стрімких змін

За прогнозами астрологів, населенню у 2020 році доведеться багато діяти й дуже швидко приймати рішення. Тобто своїх цілей у наступному році зможуть досягти лише цілеспрямовані й рішучі особи. Також гороскоп обіцяє всім без винятку знакам різкі зміни: комусь доведеться змінити роботу, хтось переїде, а дехто змінить сімейний статус. 2020-й вдалий час для укладення шлюбу та поповнення у родині. Багатьох лякає, що 2020 рік буде високосним, але астрологи заспокоюють: оскільки наступний рік буде ще й роком білого металевого Щура, метал стане своєрідною бронню, яка відведе небезпеку.

Нечесних чекають невдачі

Не забувайте, що колір господині наступного року – білий, тому будьте максимально чесними перед собою та оточуючими, прагніть бути справедливими. Тих же, хто спробує досягти цілей нечесним шляхом, спіткають невдачі.

У 2020 році також варто з турботою ставитися до навколишнього світу, наповнювати думки добром і робити безкорисливі дії. Людина, яка хоче жити в мирі та злагоді в Новому році, повинна вдосконалювати власні позитивні якості, бути розважливою і вміти долати перешкоди на своєму шляху. Весь рік має стати плідним, тому при можливості варто придбати квартиру, будинок або машину, якщо це є у ваших планах.

У фінансовому плані білий пацюк буде неабияк допомагати: рік обіцяє стати багатим і грошовим. Щур подарує людям можливість побудувати кар’єру, піднятися на кращий рівень життя, досягти великого визнання.

Вимийте вікна і викиньте мотлох

Господар 2020-го року – одна з найохайніших тварин. Тому підготовку до новорічного свята треба починати з генерального прибирання. Особливу увагу в цьому році приділіть вікнам: чим чистішими вони будуть, тим швидше ваші справи підуть в гору. Не забудьте вимити сходи: акуратний вхід у ваш будинок – запорука успіху і добробуту в новому році.

Білий Щур не любить зайвого мотлоху, тому викиньте весь непотріб, який ви не використали протягом всього року. Повірте, в Новому році він вам також не знадобиться. Наведіть лад у документах. Позбудьтеся непотребу, списаних аркушів, прочитаних журналів і газет. Зустрічайте 2020 рік з чистого аркуша.

Кому пощастить у новому році

Незважаючи на те, що 2020 рік – високосний і наповнений таємничістю і забобонами, він обіцяє бути цілком успішним для більшості знаків зодіаку. Але якщо одним кар’єрний зліт і фінансове благополуччя буде даватися ціною великих зусиль і плідної роботи, як наприклад, Овнам або Тільцям, то в інших може підкачати здоров’я або сфера особистого життя, як у Дів чи Скорпіонів. Хто ж із зодіакального кола гідний називатися щасливчиком в рік Білого Щура? Кому всі багатства життя будуть даватися, наче за помахом чарівної палички?

Найщасливіший знак зодіаку №3: Водолій

Водолії в рік Щура можуть похвалитися завидною стабільністю в багатьох сферах життя – від роботи і фінансів до особистого життя. Вони немов впадуть у стан умиротворіння, спокою і повного штилю. Кар’єра, прибуток і здоров’я в повному порядку. Чого ще бажати? А коли настане час відпустки, ви зможете придумати цікавий відпочинок для всієї сім’ї і втілити в життя давно задумані плани.

Найщасливіший знак зодіаку №2: Рак

У Раків відкривається просто казкова перспектива підйому кар’єрними сходами, а також фінансового зльоту. Незважаючи на вашу природну повільність, ви зумієте обійти конкурентів і зайняти хороше місце в сфері бізнесу. У навколишніх буде створюватися враження, що всі багатства життя самі пливуть до вас в руки, і вас часто будуть називати везучою людиною.

Найщасливіший знак зодіаку №1: Риби

Хвиля оновлень підхопить Риб і додасть яскравих позитивних емоцій у всіх головних сферах життя. Вас порадує встановлення дружнього і партнерського спілкування і знайомств. Також Білий Щур дасть всі шанси вибудувати кар’єру, як ви того побажаєте. А сім’я порадує стабільністю і романтичними почуттями. Та й відпочинок вийде просто приголомшливим.

Що потрібно зробити, аби втілити усі плани у життя

У кінці року ми постійно кудись спішимо та повністю поринаємо у новорічні турботи. Однак важливо правильно попрощатися з нинішнім роком, а також загадати бажання і сформувати цілі на рік наступний, аби вони обов’язково збулися.

Науковці давно доводять: правильна постановка завдань та цілей сприяє загальній роботі і навіть самопочуттю людини.

Перед тим, як ставити нові цілі та завдання, необхідно підсумувати увесь рік, що минає. Що для цього потрібно:

  1. Подумайте і напишіть 10 головних досягнень за 2019 рік.
  2. Напишіть усі ваші досягнення у 8 галузях:
    -здоров’я/спорт/зовнішній вигляд
    -саморозвиток
    -друзі/оточення
    -сім’я/діти/відносини
    -робота/бізнес
    -яскравість життя/відпочинок/враження
    -фізичне оточення/покупки
    -духовність
  3. Чого вас навчив 2019 рік.
  4. Найщасливіші моменти 2019 рік.
  5. Ваші невдачі 2019 року. Як вони зробили вас кращими?
  6. Що я зробив/зробила у 2019 році уперше в житті?
    Також варто скласти список планів та цілей на наступний рік. Це потрібно зробити максимально чітко та конкретно, починаючи від найголовніших та масштабних цілей, закінчуючи менш важливими. Ціль має бути конкретною та досяжною. Окрім того, вона має бути релевантною та перебувати у зоні ваших можливостей. І обов’язково вкажіть час, до якого потрібно досягнути мети.