Війна гральному бізнесу: на Вінниччині працює 25 мобільних груп

Війна гральному бізнесу: на Вінниччині працює 25 мобільних груп

На Вінниччині створено 25 мобільних груп, які стежитимуть за виконанням розпорядження Кабміну про протидію гральному бізнесу. Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Вінницької області.

  • За результатами проведених на території Вінницької області 67 оглядів та обшуків, остаточно припинено діяльність 189 таких закладів, вилучено понад 400 системних блоків, ігрових консолей, понад 450 моніторів та телевізорів до них, 33 маршрутизатори зв’язку, 72 термінали електронної системи прийняття ставок тощо. Демонтована зовнішня реклама гральних закладів, – інформують у пресслужбі прокуратури Вінниччини.
  • За інформацією Відділу комунікацї ГУ Нацполіції області у перший день дії постави Кабміну припинили свою діяльність 256 закладів, які на території області діяли як державна лотерея. Ще три заклади, які маскувалися під лотерею, перевірялися.
  • На сьогодні маємо 16 кримінальних проваджень, де фігурують 22 заклади, – уточнюють у Відділі комунікації ГУНП області.
  • У поліції Вінниччини також зазначають, що буть жорстко реагувати на усі спроби відновити діяльність гральних закладів.
  • Тому закликаємо спритників та осіб, що мають намір здавати в оренду приміщення під підпільні гральні заклади, не порушувати норми чинного законодавства, – повідомлять у Відділі комунікації ГУНП області.
  • Водночас правоохоронці звертаються до вінничан: якщо у вас є інформація про те, що закриті заклади грального бізнесу відновили роботу, – звертайтеся до поліції, служби безпеки та прокуратури.
  • З усними повідомленнями телефонуйте до прокуратури Вінницької області за номерами телефонів (0432) 67-22-06 (у робочий час) та (0432) 67-15-67 (у неробочий час), – кажуть у пресслужбі прокуратури області. – Інформацію можна надсилати й на електронну пошту гарячої лінії – [email protected]