Топ-5 найпопулярніших ляльок цього року

Реклама

Однією з улюблених іграшок багатьох дівчат є ляльки. Такі різноманітні і яскраві, вони надихають на створення захоплюючих історій. Тому недаремно виробники іграшок регулярно поповнюють колекцію новими моделями, які викликають неабиякий інтерес у дітей. Тож сьогодні асортимент складається з десятків тисяч різноманітних ляльок. Проте є особливо популярні моделі, про які мріє кожна дівчинка. Тож пропонуємо познайомитись з ними і купити ляльку на сайті bi.ua.

Чому дівчатка грають ляльками?

Лялька — не просто іграшка. Звісно, вона цікава, але й разом з тим корисна. Тому що допомагає дітям розвивати соціальні навички, уяву та емоційний інтелект. Гра з лялькою дозволяє дівчинці моделювати різні ситуації, спілкуватися та взаємодіяти з іншими людьми, вчитися піклуватися та висловлювати свої почуття. Для багатьох дівчаток лялька — найкращий друг, якому можна довірити свою таємницю, поділитися радістю чи поскаржитися.

Популярні ляльки 2024

Сьогодні існує декілька моделей, які найбільше подобаються дітям. Серед них:

  • Monster High X Wednesday Венздей Танці Rave’N. Така лялька викликає захоплення у шанувальників містичного серіалу та фанатів Monster High. Вона є іграшковим втіленням головної героїні — загадкової Венздей Адамс. Лялька одягнена у стильне бальне плаття та черевички на підборах. 
  • LOL Surprise Tweens core Флора Мун. Якщо ж ви обираєте менш містичну і більш яскраву іграшку, зверніть увагу на Флору Мун. Вона завоювала серця маленьких модниць своїм яскравим образом. Лялька продається з вишуканим вбранням, аксесуарами та домашніми улюбленцями. Флора Мун стане справжньою прикрасою вашої лялькової колекції. 
  • Monster High X Wednesday Енід. Ще одна лялька Monster High, на створення якої розробників надихнув серіал Wednesday. Енід — не менш популярна героїня серіалу, яка на відміну від похмурої Венздей, є втіленням дружби. Яскраві кольори та доброзичливість Енід роблять її ідеальним доповненням до колекції Monster High. 
  • Barbie You Can Be Тренування з гімнастики. Барбі знайомить дівчаток з різноманіттям професій. Наприклад, ви можете придбати ляльку-гімнастку. Вона надихає дітей займатися спортом і прагнути досягнень. Лялька одягнена в спортивний костюм і має всі необхідні аксесуари для тренувань, що робить гру з нею неймовірно цікавою.
  • Baby Born Стильна сестричка. Ці моделі завжди були улюбленицями серед дівчаток, і нова модель — Стильна сестричка, стала справжнім хітом. Лялька зростом 43 см одягнена в стильну сукню і продається з різноманітними аксесуарами для догляду за її розкішним волоссям. До того ж з цією іграшкою можна купатись, оскільки вона повністю механічна. 

Сподіваємось, цей рейтинг найкращих ляльок допоможе вам зробити вдалий вибір і порадувати дитину цікавою іграшкою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook