У Вінниці відбудеться бізнес-інстенсив для вінницьких рестораторів та готельєрів

Шостого серпня у Центральному міському парку (локація біля Вінницького планетарію) відбудеться бізнес-інтенсив HoReCa.ReStart. Це освітній захід для вінницьких рестораторів та готельєрів, власників тематичних кав’ярень.

“Метою заходу є підвищення конкурентоспроможності представників сфери гостинності, обміну досвіду та налагодження контактів. А також буде презентовано успішні бізнес-кейси та реальні технологій, які покращать бізнес, збільшать прибуток та впізнаваність закладу сфери гостинності”, — інформує Вінницька міська рада.

Учасники заходу дізнаються, як  вивести сервіс на новий якісний рівень, створити атмосферу, в яку хочеться повертатися, організувати кухню, яку рекомендують друзям,  зібрати навколо себе команду професіоналів та як просувати власний заклад через сучасні маркетингові канали.

На учасників бізнес-інтенсивну очікують виступи відомих спікерів:

  • Євген Клопотенко – співзасновник ресторану «100 років тому вперед», експерт програми «Сніданок з 1+1», член журі Національної ресторанної премії «СОЛЬ», Київ.
  • Ігор Сухомлин – ресторатор, підприємець, ідейний натхненник мережі «Чашка Espresso-bar», співвласник мережі «Варенична», ресторану «Велюров» і мережі кав’ярень «Шарлотка», організатор міжнародних форумів «РестоПрактики», «РестоКемпа», «ШефсКемпа».
  • Віктор Тітов – співвласник ресторану української кухні «U» All about you», бренд-шеф мережі ресторанів G-Group, засновник Асоціації Шеф Кухарів Півдня України, суддя Національної ресторанної премії «СОЛЬ», організатор Кубків України з Кулінарії, засновник проектів: «Дні Української кухні», Одеса.
  • Юлія Чеснокова – експертка по світовим трендам в індустрії гостинності, власниця міжнародного освітнього проекту для рестораторів та поварів – Food and Success, партнер RestArt форуму – the Art of Restaurant Management, Барселона, Іспанія.
  • Олена Павлова – дослідниця Подільської кухні, етнографка, гастрогідеса, засновниця проектів Подільська кухня, «Клуб Подільської кухні», «Гастрогід Вінниччина», кураторка проекту 13 chefs/13 шефів Вінниця, Вінниця.
  • Вікторія Євтушенко – cпіввласниця і бренд-шефиня кондитерської «Fab», Одеса.
  • Оксана Марусич – експертка з продажу і сервісу, сертифікований бізнес-тренерка, сертифікована коуч (ICF), 27-річний досвід роботи в продажах послуг, досвід створення і впровадження стандартів – 10 років, Київ.

Організатори заходу: Центр інформаційної підтримки бізнесу Вінниці на базі Вінницького Клубу Ділових Людей за підтримки програми ЄБРР “Консультації для малого бізнесу в Україні” у рамках ініціативи “#EU4Business” Європейського Союзу. Захід проводиться за підтримки Вінницької міськради.

Нагадаємо, “дикий” зелений борщ від берегині подільської кухні Олени Павлової.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook