"Дикий" зелений борщ від берегині подільської кухні Олени Павлової

Дослідниця Подільської кухні та гастрогід Олена Павлова поділилась з вінничанами відео-рецептом справжнього дикого борща.

Отже, заготуйте інгредієнти і дотримуйтесь порад шеф-кухаря.

https://www.facebook.com/bidniazhka/videos/191543578501058/

Вам потрібні:

  • Кропива, снітка, щавель,
  • Картопля, цибуля,
  • Корінь пастернака,
  • Вода, олія,
  • Зелень петрушки, кропу і цибулі,
  • Яйце, сметана.

Спеції: майоран, сванська сіль.

Нагадаємо, Гайсинським протестувальникам привезли гарячий борщ… прямо на трасу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook