В Україні незабаром святкуватимуть Великдень за православним календарем, і багато хто вже планує приготування святкових страв. Одним із головних атрибутів традиційного столу є крашанки. Важливо пам’ятати: яйця мають бути не лише гарно прикрашені, а й безпечні для вживання.
Щодо “продуктових” варіантів, які можна без побоювань брати для фарбування яєць, то експерт називає:
- буряк,
- цибулю,
- каву,
- куркуму,
- гарбуз та моркву,
- петрушку та шпинат,
- червону капусту.
Також дієтолог проілюструвала результат, який у вас може вийти з тими чи іншими барвниками для яєць при використанні вищезгаданих інгредієнтів. Подивіться, який варіант вам сподобається, і зустрічайте та відзначайте свято без хімії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook