Здолали «Прикарпаття» U-19: молодіжка «Ниви» успішно завершила рік

Вінницька «Нива» U-19 провела заключний офіційний поєдинок у 2020 році. Зустрічалися конкуренти в боротьби за лідерство в турнірній таблиці: нивівці займали другу сходинку, прикарпатці – третю. Щоправда, у франківців була ще гра в запасі. Минулого сезону «Нива» U-19 здолала в гостях цього суперника із рахунком 2:1. А ось нині «Прикарпаття» U-19 доклало всіх зусиль, аби реваншуватися.
В першому таймі гості володіли невеликою перевагою, але на табло залишалися палати нулі. Після перерви боротьба йшла на зустрічних курсах, проте гольових ситуацій «Прикарпаття» U-19 б все ж створювало більше.

На 82-й хвилині після потужного удару гостей м’яч влучив у поперечину і відскочив приблизно на лінію воріт. Франківці вважали, що треба зараховувати гол. Вінницькі футболісти завзято стверджували зворотно. На щастя для нас, арбітр вирішив, що взяття воріт не було, не зарахувавши його. Адже, згідно із правилами, м’яч має на 100 % пройти за лінію воріт, тоді й треба зараховувати гол.

Справа, на думку вболівальників, йшла до нічиєї. Основна частина матчу завершилася. На 4-й доданій хвилині «Нива» U-19 отримала право на небезпечний штрафний із лівого флангу. Володимиру Вітюку вдався блискучий удар у «дев’ятку», і воротар гостей був безсилий. Часу, аби врятувати гру, у прикарпатців вже не було.

Отже, 1:0! Наша команда завершує перше коло чемпіонату України перемогою. Змагання поновляться навесні наступного року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook