Вінницька “Нива” обіграла столичний “Рубікон”

У суботу, 28 серпня, у Вінниці, у рамках розіграшу шостого туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги, “Нива” приймала “Рубікон” з Києва. Зустріч відбулась на Центральному міському стадіоні. 

Про це повідомляє офіційний сайт вінницького футбольного клубу.

Поєдинок закінчився з рахунком 4:0 на користь вінничан. У складі нашої команди відзначались Зеленевич, Петрик, Загорулько та Георгієв. Загалом під час матчу зелено-білі постійно домінували та могли збільшувати рахунок, проте наші виконавці змарнували декілька шансів.

За словами Віктора Георгієва, автора одного з забитих м’ячів, команді вдалось виконати поставлене на гру завдання – відіграти першим номером, саме тому було досягнено позитивного результату.

Вважаю, що сьогодні наша команда є сильнішою за «Рубікон». Але це було потрібно доводити на полі. В попередньому турі кияни здолали одного із лідерів, і ми це враховували. Намагалися зіграти більш агресивно, акцентовано на атаку. Вважаю, що це вийшло,

– розповів головний тренер “Ниви” Володимир Циткін.

Нагадаємо, що після зіграного матчу вінничани знаходяться на четвертому місці у турнірній таблиці, а наступний поєдинок вони проведуть п’ятого вересня проти черкаського клубу “Дніпро”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook