Вінницька гімнастка представить Україну на Чемпіонаті Європи

Вінничанка Діана Баєва буде виступати на Чемпіонаті Європи з художньої гімнастики. Змагання триватимуть три дні – з 26 по 29 листопада в столичному Палаці спорту. Щоправда спортивний турнір відбудеться без глядачів, повідомляють у пресслужбі Вінницької облдержадміністрації.

16-річна спортсменка в нинішньому році увійшла до основного складу збірної України в групових вправах. Багаторазова призерка міжнародних турнірів.

«На Чемпіонаті Європи, у якому візьмуть участь півтори сотні гімнасток з 23 країн-учасниць, буде розіграно 8 комплектів нагород. Загалом Україну на домашньому Євро представлять 11 українських гімнасток. Як зазначають організатори, європейська першість з гімнастики стане найбільшою спортивною подією 2020 року», -додають у пресслужбі.

В індивідуальних вправах національну збірну України представлятимуть Вікторія Онопрієнко та Єва Мелещук, у групових вправах – Анастасія Возняк, Валерія Юзьвяк, Діана Баєва, Марія Височанська та Маріола Боднарчук. Також представляти на змаганнях українську художню гімнастику в індивідуальних дисциплінах будуть юніорки Меланія Тур, Каріна Сидорак, Поліна Городнича та Поліна Каріка.

Нагадаємо, вінничанин – бронзовий призер Чемпіонату Європи серед молоді.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook