Вінничан запрошують на змагання з дріфтингу

Вінницька федерація дрегрейсингу та дріфту планує провести змагання з дріфтингу. Захід пройде за підтримки Вінницької міської ради, Вінницького міського голови Сергія Моргунова, Комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради , Управління Фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

“Змагання відбудеться на новій локації для вінничан! Практично ціле літо команда Вінницької федерації дрегрейсингу та дріфту на чолі з Андрієм Гальчинським проводила ремонтні роботи на стадіоні «ТЕМП». Було покладено нове асфальтне покриття на одній половині стадіону. Прибрано, викошено від трави футбольне поле. Проведено благоустрій на в’їзді до стадіону. Прибрані трибуни від заростів бур’янів та багато іншої роботи”, – інформують організатори.

Отож, 9 серпня з 10:00 до 19:00 на території стадіону «ТЕМП» за адресою: Вінниця, вул.Зулінського (район ГПЗ) планується проведення перших пробних після ремонту змагань – Чемпіонат Вінниці та Вінницької області з дріфтингу. 

Для глядачів будуть визначені місця, огороджені парканами. Судді та маршали забезпечать безпеку на змаганнях. Вхід на змагання вільний.

Нагадаємо, у Вінниці поліція зупинила небезпечний нічний дріфт.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook