Військовий з Вінниччини  здобув перше місце з бігу на Іграх Нескорених

Військовослужбовець з Вінниччини 171 батальйону 120 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Микола Рудик, взяв участь у Всеукраїнських змаганнях Ігри Нескорених та здобув перше місце  із забігу на 1500 метрів.

Про це інформує Місто, посилаючись на 120 бригаду територіальної оборони ЗСУ.

За освітою Микола  –  тренер, викладач, інструктор, реабілітолог. До інвалідності  був професійним спортсменом та інструктором у Державній Прикордонній Службі України. Поранення та контузію захисник отримав під час Революції Гідності.

Наразі Микола проходить службу в батальйоні на посаді стрільця. В Іграх Нескорених він брав участь в першу чергу в пам‘ять про усіх Героїв, що загинули за Україну та її народ! А собі – довести, що поранення та контузія, не мають  його  зупиняти на шляху любові та захисту України!

“Перемога для мене – це щоденна боротьба в першу чергу над собою,  – каже військовослужбовець. Завжди хочу бути корисним для України та її народу! Я тут заради всіх героїв України, що вже на небесах. Ми маємо, завжди шанувати пам‘ять про них! І серце болить, коли ми втрачаємо найкращий цвіт нації. Ми маємо всі зрозуміти, що у цій війні проти московської навали ми відвоюємо наше право на самостійне і незалежне існування нашого народу у світі. А щодо нашого гідного життя –  нам потрібно буде провести очищення всередині України. А зараз, бажаю всім нам діяти злагоджено та ефективно, щоб здобути перемогу, залишитись живим і робити зміни в Україні, а саме реформи у судовій системі управління”, – поділився  пан Микола.

Захисник вважає, що всі військовослужбовці/ветерани — переможці, бо Ігри Нескорених ніколи не були про медалі за спортивні результати. Ці змагання про реабілітацію і подолання наслідків травм, поранень та захворювань, отриманих при захисті країни. Саме тому нагород достойні всі учасники, бо вони в першу чергу — перемогли себе, своє тіло й показали приклад витривалості, стійкості та наполегливості.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook