У Вінниці провели обласний етап “Cool Games”

У легкоатлетичному манежі Вінницької спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи провели змагання школярів загальноосвітніх навчальних закладів регіону (у трьох вікових дивізіонах).
Манеж був прикрашений державним прапором України, банерами комітету з фізичного виховання та спорту і Всеукраїнських змагань “Cool Games” (“Круті ігри”). Школярі спільно зі студентами та викладачами кафедри фізичного виховання і спорту Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського виконали руханку. На локаціях юні спортсмени показали високий рівень рухової активності та майстерності.

Учасників змагань привітали гімнастичною композицією вихованці Вінницької спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з художньої гімнастики.

Начальник обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Геннадій Бочаров і головний суддя змагань Михайло Мельник вручили грамоти і уубки переможцям, а також призерам ігор “Cool Games”. Чемпіонство вибороли учні школи №27 Вінниці. Вони захищатимуть честь Вінниччини у фінальних змаганнях Всеукраїнських змагань, які відбудуться 20-24 лютого у Києві.

Також до трійки кращих на обласному етапі увійшли збірні Літинської школи і Томашпільської районної гімназії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook