Розпочався Чемпіонат Могилів-Подільського району з футболу 2020р

Матч «Ниви» проти «Колосу» відбудеться другого грудня у Вінниці, на Центральному міському стадіоні. Початок – о 13.00. Через пандемію коронавірусної хвороби поєдинок пройде без глядачів. Але його можна буде переглянути у безкоштовній онлайн-трансляції на ютуб-каналі «Visavi Studio».

Про це повідомляє пресслужба ФК «Нива».

Цього сезону вінницька «Нива» успішно виступає в Кубку України із футболу. Наша команда єдиною серед команд другої ліги дісталася стадії 1/8 фіналу.

На цій стадії нивівцям випав серйозний суперник – клуб Прем’єр-ліги «Колос» (Ковалівка, Київська область). Вона в поточному сезоні виступала в Єврокубках, а наразі посідає п’яту сходинку в елітному дивізіоні України. Вище «колосівців» – лише «Динамо» (Київ), «Шахтар» (Донецьк), «Ворскла» (Полтава) і «Десна» (Чернігів).

-У нас дуже цікавий та сильний суперник – команда Прем’єр-ліги «Колос»! Звісно, вона є фаворитом у кубковому матчі. Буде дуже важка гра для нас. Але можу сказати точно, що «Нива» залишить усі сили на полі для здобуття позитивного результату, – прокоментував досвідчений захисник «Ниви» Дмитро Попов.

Нагадаємо, Вінничанин в складі збірної України бере участь у Чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook