Стартували перемогами: «Зубри»  збираються поборотися за золото першої ліги

Чоловіча команда «Вінницькі зубри» успішно стартувала в чемпіонаті України із баскетболу (перша ліга). В двох турах наша команда здобула три перемоги і зазнала однієї мінімальної поразки. Востаннє вінницькі баскетболісти на домашньому паркеті двічі розгромили «Біпу-2» (Одеса).

Здолали «Золотий вік»

Попередній чемпіонат України (перша ліга) не дограли через карантин. Тоді переможцем попереднього групового етапу був «Золотий вік» (Кропивницький), який не зазнав жодної поразки протягом сезону.
Саме із цим суперником «Зубри» проводили стартовий тур. В першій грі підопічні Миколи Здирки, на жаль, в упертій боротьбі поступилися – 95:98. Але наступного дня реваншувалися саме із такою різницею в рахунку – 106:103! Це показало непоганий потенціал команди із міста над Бугом.

Розгромили молодих одеситів

Тому в другому турі проти «Біпи-2» (Одеса) вінничани були очевидними фаворитами. Вони здобули дві не дуже складні перемоги – 106:73 і 109:87. У перший день найрезультативнішим у складі «Зубрів» був Августин Козанчук (23 очки), у другий – Юрій Шкондя (38 очок). Обидва – досвідчені виконавці.
-«Біпа-2» в основному складається із молоді. Великих складнощів у матчі із цим суперником не було. Водночас ми дали в цих матчах ігрову практику молодим гравцям, – сказав граючий головний тренер «Вінницьких зубрів» Микола Здирка.

Мінімум претендують на бронзу

Наступний тур наша команда проводить в Одесі 14-15 листопада. Суперником нашого клубу буде резерв суперлігового колективу «Одеса-2».

У першій лізі чемпіонату України є чотири зони, де загалом грають 28 команд. В групах команди змагаються за коловою системою. Чотири кращі із семи учасників кожної групи виходять до стадії плей-офф. За словами тренера, наша команда мінімум претендує на бронзу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook