Путівка на паралімпіаду

Уже другий спортсмен із Вінниччини став володарем путівки на Параолімпіаду-2020 у Токіо (Японія). Услід за стрільцем Олексієм Денисюком параолімпійську ліцензію отримав паратхеквондист (із вадами опорно-рухового апарату) Антон Швець.

Сльози радості і щастя

Цю приємну новину повідомив його наставник, старший тренер національної збірної команди України з паратхеквондо Сергій Брушніцький.

  • Кажуть, напередодні Різдва трапляються дива. І ось ми отримали повідомлення, яке викликало в моєму серці бурю емоцій і навіть змусило тихенько поплакати в залі, аби ніхто не побачив. Але то були сльози радості і щастя. Наші паратхеквондисти Антон Швець (Ладижин), Вікторія Марчук і Юлія Липецька (обидві – Запоріжжя) отримали офіційне запрошення взяти участь у Параолімпійських іграх Токіо-2020, – каже Сергій Брушніцький.

Налаштований рішуче

  • 25-річний майстер спорту міжнародного класу Антон Швець прокоментував здобуття ним ліцензії у Токіо-2020.
  • Я дізнався про це зі змішаними почуттями. Право поїхати у Токіо здобув завдяки своєму високому міжнародному рейтингу. Нині за цим показником я є другим у світі, після спортсмена із Казахстану. Недарма протягом минулого року я став бронзовим призером чемпіонату світу в Туреччині і бронзовим призером чемпіонату Європи в Італії, – розповів Антон Швець.
  • Боєць, зважаючи на свої останні досягнення, налаштований рішуче поборотися за параолімпійську медаль.
  • На Параолімпіаді буде дуже важко. Але я буду прагнути в Токіо досягти найвищого результату, – каже ладижинець, – Тренуюся 1-2 рази на день (кожне тренування – до двох годин), субота і неділя – вихідні, – повідомив параолімпієць.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook