Підсумки волейбольного сезону: вшанували призерів всеукраїнських змагань

На базі коледжу НУХТ провели засідання президії Федерації волейболу Вінниччини. В чергу нагородили призерів чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» сезону 2019-2020 років.

Збірна Вінницької області серед юнаків 2007 завоювала «срібло». А збірна серед юнаків 2006 р.н. стала бронзовим призером чемпіонату! Президент Федерації волейболу Вінниччини Сергій Кушнір і віце-президент Володимир Керницький привітали головних тренерів команд і передали юним спортсменам почесні Кубки і медалі.

А чемпіонки «Дитячої ліги» – збірна області серед дівчат 2004 р.н., були нагороджені раніше на базі Калинівської ДЮСШ «Авангард».

Після урочистостей обрали 6 делегатів на XXVI звітно-виборчий Конгрес федерації волейболу України в місті Трускавець.

На засіданні жваво обговорювалися підсумки ігрового сезону 2019-2020, який став незвичайним для всіх чемпіонатів та ліг. Чемпіонати України серед чоловічих та жіночих команд Суперліги були завершені достроково без визначення чемпіонів та призерів.

В нижчих дивізіонах була тримісячна пауза і команди вищої, першої та другої ліг дограють «фінали чотирьох».

Незважаючи на неординарний сезон, більшість присутніх на засіданні ФВВ позитивно відзначили роботу Федерації волейболу України.

–Чого тільки коштує яскравий виступ чоловічої збірної України на чемпіонаті Європи-2019, серед яких були гравці вінницьких команд «Серце Поділля» та «МХП-Вінниця». Українські волейболісти посіли 7-е підсумкове місце серед 24 команд континенту! А також піднялися у всесвітньому рейтингу ФІВБ на 22-у сходинку (попередній результат – 54-у місце), – наголошують в обласній федерації волейболу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook