Обласна асоціація футболу підтримала ветеранів спорту

Вінницька обласна асоціація футболу долучилась до проведення Всеукраїнської акції щодо запобігання та протидії поширенню в країні коронавірусу, ініційованою УАФ. Протягом карантину було передано службовий автомобіль для підвозу працівників медичних установ.

Обласна асоціація футболу не стоїть осторонь і проблем людей, які потребують особливої допомоги — наших ветеранів, які все своє життя віддали спорту. Виконавчим комітетом було ухвалено рішення про виділення фінансової допомоги заслуженим футбольним функціонерам.

–Днями у приміщенні адміністрації обласної асоціації відбулась зустріч з ветеранами, де і була вручена допомога. Вона пройшла в теплій товариській атмосфері! – повідомив голова Вінницької обласної асоціації футболу Ігор Гатауллін.

Тим часом на Вінниччині поновлюються футбольні баталії.

–Ми розробили (із урахуванням рекомендацій Міністерства охорони здоров’я) тимчасовий протокол проведення ігор. Враховано й документ «Організація протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів». Це узгоджено й представниками Національної поліції, – каже спортивний директор Вінницької обласної асоціації футболу Ігор Павленко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook