«Нива»  залишилася в другій лізі: сезон завершили достроково

На Раді ліг Професіональної футбольної ліги України, вирішили припинити сезон у другій лізі. В засіданні взяли участь й представники вінницької «Ниви», що виступає в цьому дивізіоні.

Зберегли прописку

Як виявилося, чемпіонат України з футболу у другій лізі завершений достроково через пандемію коронавірусу. За підсумками голосування, це рішення підтримали представники 14 клубів. За те, щоб дограти сезон, виступили представники 5 команд, ще 1 клуб утримався від голосування.
На підвищення в класі, виходячи з турнірного становища, на момент припинення чемпіонату, із нашої групи «А» другої ліги претендують тернопільська “Нива і житомирське “Полісся”. Вінницька «Нива» в підсумку посіла 9-е місце із 11-и команд. І спромоглася зберегти прописку в другій лізі на наступний сезон.

Всі гравці – в строю

Спортивний директор вінницької «Ниви» Михайло Куниця брав участь у Раді ліг ПФЛ. За його словами,
всі результати в турнірній таблиці збережені, а вона вже є підсумковою.
-Чемпіонат України зупинили, адже у команд немає коштів на тести на коронавірус (лише на них потрібно близько 600 тисяч гривень) та інші карантинні заходи. «Нива» продовжує тренуватися в онлайн-режимі. На сьогодні колектив ніхто із гравців не залишив, – каже Михайло Куниця.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook