«Нива» виграла серію пенальті : пройшли першоліговий «Кристал»

Голи-близнюки

В другому раунді Кубку країни нам протистояла команда першої ліги – «Кристал» (Херсон). Кілька гравців основи гостей залишилися на лаві запасних з перших хвилин (їх випустили на заміну в другому таймі). В дебюті м’яч опинився у воротах “Ниви”, але господарів в тому врятував свисток арбітра про офсайд.

Обмінялися суперники голами-близнюками, в обох випадках йшла подача від кута поля і вдала гра захисників атакуючої команди в завершенні. Після навісу Івана Головкіна зліва Станіслав-Нурі Малиш першим опинився на м’ячі і зрізав його у сітку. Вже перед самим свистком на перерву капітан «Ниви» Тимофій Брижчук зробив м’який навіс знову ж з лівого кута поля, який ударом головою трансформував у гол центральний захисник Дмитро Попов. 1:1!

Футбольна лотерея

Після перерви м’яч частіше перебував на половині поля господарів, але саме підопічним Олега Шумовицького вдалося вийти вперед. Атака вінничан була перервана захисником “Кристала”, але головою гравець “Ниви” повернув м’яч у воротарський, де Микола Пастушенко впевнено розібрався в епізоді. 2:1!

“Кристал” і далі володів м’ячем, але небезпечні моменти виникали у господарів, що діяли на контратаках. Ярослав Браславський, наприклад, міг забивати третій гол і остаточно знімати всі питання.
І все ж не зуміла “Нива” втримати перевагу. Євген Терзі дальнім ударом відновив статус-кво, використавши сповна навіс з правого флангу. 2:2 в основний час.
В додатковий час рахунок не змінився. В серії післяматчевих пенальті вирішальним став промах Станіслава-Нурі Малиша, який вирішив пробити по центру, але не зумів перехитрити досвідченого Івана Карабіна. Отже, 4:3 по пенальті, і «Нива» проходить до третього кола Кубку!

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook