«Нива» U-19 виграла у «Поділля»

Вінницька «Нива» U-19 4 жовтня вдома переграла однолітків у принциповому подільському дербі в рамках чемпіонату України. Вінничани забили обидва голи в другому таймі.

Про це повідомляє пресслужба ФК «Нива».

Після попередньої домашньої поразки із рахунком 4:6 від «Буковини» вінницька «Нива» U-19 (серед юнаків до 19 років) опустилася на четверту сходинку турнірної таблиці групи.

Тож вболівальники чекали, що нивівська «молодіжка» покращить своє турнірне становище у поєдинку із «Поділлям» U-19 (Хмельницький), яке йшло третім в турнірі. А також візьме своєрідний реванш за поразку нашої дорослої команди від хмельничан в рамках чемпіонату України (друга ліга).

«Нива» U-19 виграла у  «Поділля»

Вінничани врахували уроки попередньої невдачі. Як повідомив головний тренер «Нива» U-19 Олександр Дуднік, перед командою в першу чергу стояло завдання не пропустити м’ячів, уважно відпрацьовувати в захисті.

Перевага вінничан відчувалася вже в першому таймі. Арбітр призначив у ворота гостей пенальті, який не зміг реалізувати капітан команди Богдан Нагайський. «Поділля» ще тричі відверто фолило у власному карному майданчику, але більше 11-метрових в цій грі не було.

В другому таймі господарі поля одразу спробували взяти «бика за роги» і почали створювати один за одним гольові моменти. На 51-й хвилині Денис Соболь головою замкнув простріл партнера, а воротар «Поділля» запізнився із кидком.

На фініші гри остаточну крапку в матчі поставив Микола Хименюк. Після віялової атаки він отримав м’яча на лінії карного майданчика і невідпорно пробив. Стало зрозуміло, що гостям гру вже не врятувати.

«Нива» U-19 виграла у  «Поділля»

Вже в доданий час Микола Хименюк міг подвоїти рахунок. Він вийшов сам-на-сам із голкіпером, переграв його. Але в падінні не зміг вразити вже порожні ворота.

Отже, 2:0 на користь «Ниви» U-19. Завдяки звитязі в подільському дербі наша команда піднялася на другу сходинку турнірної таблиці.

Попереду в 2020 році ще один домашній поєдинок першого кола – із «Прикарпаттям». Але невідомо, чи відбудеться він вчасно. Бо Івано-Франківськ нині перебуває в «червоній» зоні щодо поширення коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, Чемпіонат області з футболу серед дівчат: найкращі – Вінниця, Тиврів, Калинівка

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook