Дебютант забив переможний гол:  Артем Осмоловський підписав контракт із  «Нивою»

Новачок «Ниви» Артем Осмоловський забив гол ФК «Чернігів» і приніс команді перемогу. Авторитетним виданням «Спорт Арена» його визнали кращим молодим гравцем туру в другій лізі. В інтерв’ю він розповів про свої плани в футболі.

-Артеме, наскільки важливим є для тебе цей крок в футбольному житті?

– Я йшов до цього з дитинства, багато віддав сил футболу. Втілилася в життя перша маленька мрія. Наступне моє завдання – розвиватись!

Яким був шлях до професійного футболу?

–Життя мене пов’язало із Київським спортінтернатом, “Олімпійським коледжем імені Івана Піддубного”. Потім я перейшов до харківського училища фізичної культури №1. А далі вже професійний контракт із “Нивою”

–Серія нивівських невдач. Як гадаєш, в чому була її причина?

–Мені, як молодому футболісту, важко відповідати на таке питання, оскільки лише роблю кроки у професійному футболі. Але ми вже стали більш дружнішими і зуміли перервати серію невдач. Сподіваюся, продовжимо й надалі набирати очки.

– Стосовно останніх подій. Їх для тебе особисто можна назвати подвійним святом: перша перемога “Ниви” та перший забитий гол в офіційних матчах. Що відчував, коли побачив м’яча у сітці воріт “Чернігова” після свого удару?

–Так, повністю згоден! Дуже приємно забивати та допомагати своїй команді на професійному рівні.

Яке твоє амплуа на футбольному полі? І якого гравця світового масштабу можеш назвати найкращим на цій позиції?

–Я грав на різних позиціях: в Києві – лівого півзахисника, в Харкові – лівого захисника. Взагалі для мене краще лівий фланг. Робоча нога ліва, тому там більше можливостей для мене. Якщо говорити про улюбленого лівого півзахисника або й нападника, то це, мабуть, Неймар.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook