Cрібло із Бреста

Команда футболістів 2009 р.н. вінницької ДЮСШ «Прем’єр-Нива» посіла друге місце на міжнародному турнірі у Бресті (Білорусь). В змаганні взяли участь 20 команд, серед них й дві вінницькі.
Основна команда «Прем’єр-Ниви» посіла в групі перше місце. Вирішальним на цьому етапі був матч проти «Металіста» (Харків), який нивівці виграли із рахунком 1:0.

В ¼ фіналу вінничани розгромили «Чорноморець» (Одеса) – 4:0. В півфіналі наші хлопці пройшли «Зімбру» (Кишинів, Молдова). Основна частини цієї гри завершилася без голів, а в серії пенальті Фортуна посміхнулася вінничанам – 2:1.

В матчі за золото наших хлопців знову чекав «Металіст». На жаль, харків’янам вдався реванш – 3:0 на їхню користь. Отже, в активі «Прем’єр-Ниви» – срібні нагороди.

– Наша команда 2009 р.н. не вперше досягає успіху на міжнародному рівні. Раніше вона виграла сильний турнір в Болгарії, в фіналі здолавши «Зеніт» (Санкт-Петербург, Росія). А також здобула золото на великому Utmost Cup у Вінниці, – розповів тренер «Прем’єр-Нива» 2009 р.н. Андрій Панчук.
За словами наставника, турнір у Бресті був сильного рівня.

– У ньому грали багато сильних команд із України, а також із Молдови. Найскладнішими виявилися матчі проти «Металіста» і «Зімбру». Перед фіналом наші гравці втомилися, їм забракло сил, – додав Андрій Панчук.

Гравець другої команди ДЮСШ «Прем’єр-Нива» (вона посіла восьму сходинку) Арсеній Бажура був визнаний кращим півзахисником турніру. Він забив у Бресті чотири голи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook