Андрій Рогозін почепив бутси на цвях

Андрій Рогозін, вже колишній гравець вінницької “Ниви” розповів про свої плани.

  • Ще до пандемії я вирішив спробувати себе в іншій сфері. Як то кажуть, зійти трохи зі шляху футбольного. Сподіваюся, карантин закінчиться, і незабаром хлопці вже будуть займатися улюбленою справою – грати. Шкода тільки, що за порожніх трибун. З власного досвіду знаю, як це грати, коли на стадіоні порожньо. Але краще вже так, ніж сидіти без діла вдома.
    -Андрію, тобто ти вирішив “почепити бутси на цвях” ?
  • Так . Останнім часом в “Ниві” я не отримував задоволення від своєї роботи, від футболу. Думав поїхати за кордон пограти, але не вийшло. Не шкодую, що бутси поки висять на цвяху. Подивимося, як далі буде. Будуть ігри і, думаю, боляче буде дивитися футбол. Бо завжди хочеться грати.
  • -В міжсезоння було видно, що тебе турбувало пошкодження, яке ти отримав ще осінню. Зараз як себе почуваєш?
  • -Так, травми не відпускали мене. Бувало, грав на уколах і не міг показати ту гру, яку хотів. Не було такого, що ідеально себе відчуваєш, завжди були якісь мікротравми. Травми в футболі – це жахливо. Важливо, щоб поруч були люди, які підтримують, а то самому впоратися дуже важко, ворогові такого не побажаєш.
  • -Як оціниш підготовчу роботу вінницького клубу цієї зимової паузи?
  • -Не всі збори був з командою, трохи пізніше підключився. Я у футболі нічого не досяг. Тому некрасиво з мого боку буде обговорювати тренувальний процес. Я просто щиро побажаю багато перемог, щоб команда досягла тих цілей, які поставив президент клубу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook