На півострові Бригантина відбудеться перший фестиваль вінницької гастрокультури. Захід пройде 9-10 жовтня. На вінничан чекає: фудкорт вінницьких гастрозакладів, ярмарок місцевих виробників, майстер-класи та дегустації, кулінарні змагання та багато іншого.
Про це сьогодні повідомив міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбук.
ПроСАЛО і доСАЛА» – новий смачний проєкт у нашому місті. Разом з подільською кухнею ми популяризуємо і Вінницю як туристичний бренд. І гастроподії лише підсилюють імідж міста як центру гастрономічної культури, – каже Сергій Моргунов. – Але, без сумніву, фестиваль буде цікавий не тільки гостям міста, а й вінничанам. Відвідувачів чекають традиційні рецепти у поєднанні з сучасними кулінарними трендами. Окрім наших фірмових сала, хрону та гірчиці, на фесті презентують унікальні страви: манзарі, меживо, годзю та інші. У перспективі проект допоможе вінницьким рестораторам розвивати напрямок автентичної кухні.
Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook