“Наступ росіян можливий з будь-якого напрямку”: Зеленський

Наступ росіян можливий з будь-якого напрямку. Про це президент України Володимир Зеленський розповів у інтерв’ю “Sky News”.

“Ми вже 6 днів бачимо посилення, як на півдні нашої держави, Запорізький регіон, так само і на сході. Просто в деяких напрямках вони використовуватимуть більше людей. Як результат — буде більше трупів”, — сказав Зеленський.

Він розповів, що на сході російське військо втрачає велику кількість солдатів.

“На сході вони втрачають велику кількість людей, просто неосяжну. Їм все одно, вони не рахують людей. Факт. Ми рахуємо їхніх людей, і то у нас немає точних цифр”, — сказав президент.

Відповідаючи на запитання, чи допомогла би особиста зустріч з президентом рф путіним завершенню війни, Зеленський відповів, що йому нецікаво зустрічатися з путіним.

“Мені це нецікаво. Нецікаво зустрічатися, нецікаво говорити. Чому? Тому що ми зустрічалися з ним у Нормандському форматі, це було до повномасштабного вторгнення. Я побачив людину, яка говорила одне, а потім робила інше. Я не можу зрозуміти, це його рішення чи когось іншого? То для чого зустрічатися, для того, щоб потиснути руку? Нецікаво. Поговорити? Я взагалі не розумію, хто приймає рішення в росії”, — сказав Зеленський.

За його словами, після повномасштабного вторгнення рф в Україну путін для нього ніхто.

Відповідаючи на запитання, наскільки близько російські сили підібрались до нього, президент сказав, що “ніхто не знає”.

“Були деякі люди, яких затримували в цьому районі, в цьому урядовому районі, і це всього за кілька кілометрів звідси”, — сказав він.

Зеленський додав, що спецслужби знають про це більше.

“Було багато думок…, що я повинен рухатися швидко і я повинен кудись йти… Не вірте, коли кажуть, що були десятки спроб і так далі. Не знаю, можливо, спецслужби знають про це більше”, — сказав президент.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook