Камишін, який пішов з “Укрзалізниці”, став позаштатним радником президента

Президент України Володимир Зеленський призначив Олександра Камишіна, який подав у відставку з посади голови “Укрзалізниці”, своїм позаштатним радником. Відповідний указ 127/2023 від 3 березня опублікований на сайті глави держави.

“Призначити Камишіна Олександра Миколайовича радником Президента України (поза штатом)”, — відзначається у документі.

27 лютого стало відомо, що голова правління “Укрзалізниці” Олександр Камишін подав у відставку.

“369-й день війни. Залізниця продовжує працювати за графіком. А я подаю у відставку. За спільним рішенням з віцепрем’єром Кубраковим очолю офіс з євроінтеграції “Укрзалізниці” в Європі. Залишаю позицію зі спокійним серцем. Компанія працює чітко і злагоджено. Залишається “залізна команда”. Тому впевнений, що в компанії і далі все буде добре”, — написав тоді Камишін у Телеграм.

Олександр Камишін із серпня по жовтень 2021 року виконував обов’язки голови правління “Укрзалізниці”. Із жовтня 2021 по березень 2022 року був тимчасовим головою правління “Укрзалізниці”. У березні 2022 року Камишін став головою правління “Укрзалізниці”.

21 лютого в “Укрзалізниці” повідомили про початок програми “Залізна українізація”, щоб позбутися імперських та російських назв, позначок, зображень на будь-яких об’єктах залізничного транспорту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook