Депутат від ОПЗЖ Ткачук п’ять місяців прогулював роботу  та рік не з’являвся на засіданнях облради

Депутат Вінницької обласної ради від ОПЗЖ Сергій Ткачук п’ять місяців не ходив на роботу до Закарпатської митниці Державної митної служби, і його не звільняли. Так само він більше року не відвідує засідання облради, що дає підстави для його відкликання.

Про це повідомляє рух ЧЕСНО.

При цьому користувачка TikTok, яка, ймовірно, є його дівчиною, розмістила відео з люксового закордонного готелю на березі моря. На цьому відео депутат Ткачук танцює і у цьому ролику звучить російська попса.

Сергій Ткачук – син екснардепа від партії “Солідарність” Геннадія Ткачука. Він виконував обов’язки заступника начальника відділу кінологічного забезпечення управління запобігання та протидії контрабанді та порушенню митних правил. Згідно з його посадовою інструкцією, він мав би “проводити аналітичну роботу із виявлення способів та засобів переміщення товарів через митний кордон України”, а також – проводити підбір, підготовку та тренування службових собак.

Натомість із 1 лютого 2022 року Ткачук жодного разу не з’явився на робочому місці. Про це свідчить відповідь Закарпатської митниці на запит активістів. З лютого аж до його звільнення у червні 2022 року в його табелях робочого часу стоїть “НЗ”, що означає “відсутність з нез’ясованих причин”.

За цей час митник Ткачук жодного разу не звертався до керівництва і ніяк не пояснював свою відсутність на роботі. Зі свого боку керівництво митниці його і не шукало та звільнило з виплатою вихідної допомоги згідно з чинним законодавством. Сума склала 15 119 гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook