Завдяки безповоротній фінансовій підтримці реалізують 30 стартапів Вінниччини

В рамках Плану дій реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020 року на Вінниччині відбувся Конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців.

“Протягом 10 та 12 серпня відбулось два засідання  конкурсної комісії з визначення переможців конкурсу бізнес-планів підприємців-початківців (стартапи)”, — інформує Вінницька облдержадміністрація. 

Цьогоріч на конкурс надійшло 128 онлайн-заявок, до уваги членів комісії запропоновано 56 бізнес-планів, із яких заслухано – 52 презентації, оскільки чотири бізнес-ідеї не були представлені учасниками під час проведення конкурсу.

За результатами оцінювання бізнес-планів та їх рейтингової оцінки переможцями  визнано 30  бізнес-планів стартапів на які з обласного бюджету буде виділено кошти в сумі 1,4 млн грн. Загальна вартість проєктів складає понад 6, 8 млн грн.

“Завдяки фінансовій підтримці з обласного бюджету власну справу започаткують 17 громадян та розширять існуючий бізнес 13 підприємців, що також дозволить створити в області 48 нових робочих місць”, – додають в обладміністрації.

Нагадаємо, надходження до місцевих бюджетів Вінниччини зросли на 194,5 млн грн.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook