Вінницьку молодь вчитимуть будувати успішну кар'єру

Агенція регіонального розвитку Вінницької області розпочинає набір на безкоштовний навчальний курс для молоді «Skills Lab: успішна кар’єра».

Навчальний курс «Skills Lab: успішна кар’єра» допоможе розібратися з основними етапами розвитку кар’єри та розкаже про важливі навички, на які звертають увагу сучасні роботодавці. Своїм досвідом поділяться фахівці та фахівчині провідних українських компаній: Lifecell, Watsons, Райффайзен Банк Аваль, UKRSIBBANK BNP Paripas Group, Укртелеком, Укренерго та Метінвест Холдинг.

Курс «Skills Lab: успішна кар’єра» розпочнеться з 19 травня та триватиме до 11 червня. Програма курсу складається з 8 вебінарів, які відбуватимуться у вівторок та четвер з 16:00 до 18:00.

У разі виникнення запитань звертайся до координатора програми Олени Чепурко на електронну адресу [email protected].

Заповнюй онлайн форму до 11 травня та очікуй зв’язку з координатором. Кількість місць обмежена, реєструйся уже зараз за посиланням.

Курс розроблений центром “Розвиток КСВ” та Фондом ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Реалізація курсу відбувається в рамках ініціативи «Пакт заради молоді 2020».

Нагадаємо, на війну – у 18, власна справа – у 23.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook