Вінницьке підприємство «Електричні системи» збільшить кількість робочих місць

Нині на державному підприємстві «Електричні системи» працює 1650 працівників, а до кінця року планується збільшити кількість робочих місць до 1900. Про це у Фейсбук інформує заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

За результатами 2018 року підприємство стало кращим роботодавцем Вінниччини, і постійно підтримує високі стандарти умов праці для своїх працівників. Зокрема, у цехах організовано кондиціонування, вентиляцію, гарне освітлення та опалення.

“На підприємстві працює цілодобовий медпукт, оснащений за всіма вимогами та технікою для роботи. З 1 жовтня 2019 року усім співробітникам заводу доступне корпоративне медичне страхування. Працівники заводу мають повний соціальний пакет, усі трудові гарантії та стабільну зарплату. Крім того, з жовтня 2019 року на ДП «Електричні системи» діє щомісячний додатковий бонус за вислугу років залежно від стажу роботи (від 5 до 15% додатково до зарплати)”, – пише Андрій Очеретний.

На ДП «Електричні системи» діє безкоштовне довезення працівників на роботу та з роботи за маршрутами в радіусі до 50 км від Вінниці.

Додамо, що завод відкрився в 2017 році у співпраці з APTIV PLC, міжнародною корпорацією з виробництва автокомплектуючих. На підприємстві виробляють кабельно-провідникову продукцію для автомобілів Mercedes: E, A та S класів. Уся продукція заводу відправляється замовнику (міжнародній корпорації APTIV PLC) в Румунію. У 2019 році підприємство виготовило понад 7 млн шт. автомобільних джгутів та заплатило до бюджету майже 97 млн грн податків.

Нагадаємо, що змінилося в українському ритейлі за минулий рік і чого чекати в 2020-му.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook