Вінничани обурюються тим, що МАУ підняли ціни на білети

Авіакомпанія МАУ різко підняла ціни на авіабілети. Така тарифна політика авіакомпанії обурила вінничан.

Ось що пише журналіст Вадим Павлов. «Це «бізнес». Або все що вам потрібно знати про МАУ. Fly UIA прислав мені зранку листа, як постійному клієнту, з фразою «В цей тяжкий для всіх час авіакомпанія МАУ намагатиметься надавати максимальне сприяння співвітчизникам у поверненні додому». По факту. Вартість білетів з вильотом на завтра виросла в рази. Це не короновірус. Це жлобоновірус».

О 00.00 16 березня Україна закриває кордон для іноземців, а з 17 березня з 00.00 припиняє авіасполучення. Про це повідомляє «НМ» з посиланням на РБК Україна.

Як відомо, президент Володимир Зеленський у своєму відеозверенні закликав українців протягом трьох днів повернутися на Батьківщину. У свою чергу, МАУ анонсувала додаткові рейси до 17 березня, щоб забрати усіх українців, які бажають повернутися.

МАУ запустили додаткові рейси за маршрутами Київ-Лондон-Київ і Київ-Відень-Київ увечері 14 травня, а також збільшила місткість на маршруті Київ-Тель-Авів-Київ і планується додатковий рейс у Париж.

Відповідно до інформації на сайті компанії, зокрема, із Лондона до Київа економ класом можна вилетіти за 9,7 тис. грн, а ось ціна на неділю майже в три рази більша – 24,2 тис. грн.

Із Парижа до Києва у неділю можна повернутися майже за 22 тис. грн, а 16 травня ціна білет в один кінець перевищує 35 тис. грн.

Ще один додатковий маршрут – Відень-Київ – ціна на білет стартує від 10 тис. грн, якщо летіти 15 травня, і від 12,8 тис. грн до 19,9 тис. грн доведеться заплатити за білет на 16 травня. Причому, вартість білета на рейс Австрійських авіаліній на 7 тис. грн нижче, ніж у МАУ.

Нагадаємо, на Вінниччині закриють частину пунктів пропуску на державному кордоні через кронавірус.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook